Skip to content

Save or Cancel – status

© Gabriel

1. Acestea sunt primele poze pe care l-am gasit pe net.
2. Materialele facute de noi (poze si filmarea) urmeaza sa le postam spre sfarsitul saptamanii (stay tuned!) pentru ca Mindru si Turbo_Tudor au preferat sa faca pozele pe film!!!
3. Din 200 de CD’uri mai sunt 170. Din 70 de tricouri mai sunt 40 si din 70 de eco bags mai sunt 30. Toate acestea vor putea fi comandate la adresa de mail info@saveorcancel.tv sau de saptamana viitoare de la magazinul Ollie din Bucuresti. Preturile de aseara au fost promotionale si vor suferi mici modificari.
4. Multumim tuturor celor care au ales sa sarbatoreasca alaturi de noi aniversarea unui an de la infiintarea blogului!
5. Trebuie un capitol special de scuze si pareri de rau pentru cei care nu au mai putut intra in incinta muzeului. Fara sa vrem sa dam vina pe nimeni, noi (ca si cei de la securitate) ne asteptam la 2-300 de persoane maxim, dar se pare ca aseara au fost mult peste.
6. Este evident ca lucrand cu multi oameni din multe domenii diferite sa apara anumite nuante care pe unii sa-i scoata din ritm. Noi suntem pregatiti si pentru asta!
7. Asteptam pozele/filmarile si commenturile voastre legate de party, compilatie, tricou si eco bag. Urmatoarele evenimente si accesorii le vom face tinand cont si de acestea.
8. Dupa cum bine se vede avem o imagine noua a blogului care este realizata de Rucian (Rezistenta Materialelor). Despre ei si cat de dor ne e de ei sau cat de mult le-am simtit lipsa aseara ar trebui un post cel putin la fel de lung cat acesta. Oricum urmeaza 2 piese noi noute! Dar cam atat pana atunci.
9. Urmeaza Save or Cancel Mix Series volume 06 – mixed by Lucas (01 feb 09).

3 thoughts on “Save or Cancel – status”

Comments are closed.