Skip to content

Save or Cancel status / / / concluzie CAPITOL

Spuneam cu ceva timp in urma ca vom da o finalitate activitatii de la Teatrul de vara CAPITOL printr-o concluzie. Concluzie ce ar pune in balanta intentiile si asteptarile noastre legate de CAPITOL si evenimentele generate sau atrase de reintroducerea acestuia in circuitul public dar si reactiile celor implicati/vizitatorilor.
Acesta este doar inceputul.:-)


Multumim:
Lucian si Costin (Rezistenta Materialelor), Mindru, Turbo, Matei, , Adi Pirvulescu, Alexandra V., Ipop si Mateea, Maximilian, Paul, Ionut, Bobo si Razvanel, Aooleu, Arthur, Gabriela , Marwan, Cote, AVmotional, Tobias Nolle, Future Shorts, Videorgy, Cage,
ca ne-ati ajutat sa ducem aceasta idee pana la capat prin manual labor si evenimente
si celor care ne-au promovat:

Nicalai
Feeder
Time Out
Yazee
Port.ro
Metropotam
Dordeduca
Poezie.ro
Gandul
Aliceintaraminunilor
Stirilocale
Ziarul Finanicar
Romania Libera

1 thought on “Save or Cancel status / / / concluzie CAPITOL”

  1. salut, am trecut pe la cinema capitol, dar n-am prins evenimentele facute de voi. paznicul mi-a zis ca e posibil, nu sigur, dar e posibil sa vina cineva sa cumpere cladirea si sa o darame. nu m-as bucura deloc daca s-ar intampla chestia asta.

    de-aia m-am gandit ca poate ar ajuta la ceva daca am face mai multe evenimente acolo, suficient taraboi incat daca oamenii aia chiar vor sa ii ia gatul in tacere sa nu se poata.

    cred ca a fost foarte misto ce ati facut acolo si daca aveti nevoie de ajutor cu ceva strigati-ma si pe mine. acum lucrez la sapte seri si macar un anunt la lista de evenimente pot sa trec, in revista si pe site. am si destul timp liber si pentru cladirea asta v-as ajuta cu placere. uite si o adresa de mail: livia.gyongyosi@gmail.com

    stii cumva exact ce statut are cladirea asta si de ce e lasata in paragina?

Comments are closed.