Skip to content

Save or Cancel 1st year anniversary – Results

  • by

1. Este foarte curios/dubios si in acelasi timp amuzant cum despre Save or Cancel se vorbeste ca despre o imensa corporatie. In realitate este vorba de doi omuleti cu aceleasi accesorii ca si voi. Plus alti omuleti pe care acesti doi omuleti au decis sa ii promoveze. Criteriile au fost intotdeauna strict legate de sound sau imagine, in functie de caz (noi am ales ce ne-a placut noua mai mult, evident nu au cum sa coincida toate directiile). Mai interesante sunt comment’urile facute de cei de aceeasi varsta cu noi! Nu de cei care nu produc nimic si doar critica (cica constructiv).
2. Sigur nu o sa ne duca pe noi valul, ci o sa ducem noi valul unde trebuie.
3. Ca sa evitam situatii in care vom nemultumi pe unii mai dezorientati in privinta a ce facem noi, vom avea grija de acum incolo ca cei ce vor veni la evenimentele noastre sa stie exact la ce vin sau sa se reorienteze din timp. Noi chiar vrem ca toata lumea sa fie fericita. Si speram ca nu va ganditi ca v-am chemat sa stati in frig sau altele de genul acesta.
4. Cat despre partea cu accesul, ne asumam toate suturile. Despre partea de promo (care se pare ca a fost mai mult decat trebuia) noi am trimis o bucata mail + o bucata newsletter aprox. 250 de persoane. Pentru restul sunteti si voi responsabili. Nu am facut parteneriate media desi asta era planul si nici facebook nu avem!
5. Nu ne-am gandit ca muzica sau copii cu muzica vor misca atata lume la “portile parlamentului” si nici nu am crezut ca asta poate fi interpretata intr-un mod negativ.
6. Despre asocierile facute pe compilatie nu cred ca spun altceva decat ca Sound’ul este cel mai importatnt (indiferent de genul/genurile muzicale) si nu referintele si asocierile facute de unii mult prea constienti in anii grei ’90.
7. Ma repet, se cauta un sound/imagine cu specific local pe care ar trebui sa-l cautati si voi (@ you know who), in toate domeniile ce ar putea promova artistii locali.
8. Iar despre partea financiara despre care vad ca se vorbeste in public, cred ca toti incercam sa obtinem ceva in urma efortului depus.
9. In ceea ce ne priveste, noi am facut evenimente cu buget si profit ZERO de mai multe ori (vezi: balul fac. de arh., Happy Birthday, si o luna la teatrul de vara Capitol la care nu cred ca ati cotizat prea mult, nici nu aveati pe ce. Si nici nu s-a discutat prea mult despre cum si ce am facut noi ca sa fie asa).
10. Iar despre materialele noastre promotionale ramane la latitudinea noastra ce si cum legam de numele nostru. Dupa cum nu s-a dat nimeni pe spate cand am legat numele nostru de un loc MORT dar foarte necesar (s-a vazut) nici macar cei din domeniul cu o oarecare responsabilitate asupra acestor lucruri (@ Facultatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” si cei care traiesc de pe urma ei, apropo de trait). Si uite cum nu are nimeni responsabilitati, ci doar pareri.
11. Tonul acesta usor depresiv nu are nici o legatura cu Save or Cancel.
12. Urmeaza sa ne reprofilam putin. Iar evenimentele urmatoare vor fi mult mai mari si cu un impact mult mai puternic. *aceasta discutie exista intre mine (uBIc) si NWT (New: with Tags) chiar dinainte de acest eveniment. Noi invartindu-ne defapt in jurul unor petreceri mai mari sau mai mici de aproape 9 ani (de cand am pus eu prima data muzica la clubul Web)
13. Expect the unexpected!