Skip to content

SAM FLORES – WYGER UP EDITION


Upper Playground, The Loyal Subjects si Sam Flores si-au unit fortele pentru lansarea noii editii de jucarii SAM FLORES – WYGER UP EDITION.
Sunt doar 250 de astfel de jucarii disponibile, au 17 cm inaltime iar pretul este super corect: 85$ adica 260 lei.
***Adica nu 330 lei – pretul jucariei romanesti din rasina – singura. Adica noi nu dam in cap la tot ce misca, dimpotriva – in mod normal ne bucuram ca misca chiar daca nu danseaza frumos sau in context. Dar! Ne bucura the remix culture only if there’s some value added in the mix. Cand valoarea adaugata se refera strict la faptul ca exista, nu ne putem gandi decat ca si American Cola e un fel de Cola dar nu costa mai mult decat Coca-Cola, ci sesizabil mai putin – chiar daca au o retea mai mica de distributie, productia costa mai mult si viata balcanica e mai grea pentru un brand. Cat despre unii (si nu toti) artisti invitati pentru customizare, man, sa fim seriosi, macar un pic. Diploma facultatii de arte te face artist doar in nomenclatorul de meserii – demersul si discursul te fac un om cu ceva de spus intr-o directie sau alta iar aceste personaje in discutie sunt polivalente si in acelasi timp absente. Ne-am dori sa fim contrazisi acum si sa sara artistii pasionati de urban toys cu colectiile lor de jucarii din sertar ca sa stim si noi de ce ei si nu altii. Cu ocazia asta deschidem comentariile, atat de curiosi suntem.

Paranteza are si ea rostul ei si niste referinte in trecut: acum un an pe vremea asta eram blamati pentru preturi prea mari in magazine – 160 lei tricoul parca. Our bad – nu o sa se mai intample si ca sa nu se mai intample putem avea o singura abordare: nu ne mai prezentam in magazine, eliminam adaosul comercial din discutie si incercam sa fim alaturi de voi organizand pop-up shop’uri unde puteti vedea hainutele, ne cunoastem, stam de vorba la un ceai, negociem, ne intelegem.

Revenind la Wyger – speram ca va ajunge in colectia noastra cat mai curand :).

1 thought on “SAM FLORES – WYGER UP EDITION”

Comments are closed.