Skip to content

(RE) Save or Cancel Mix Series volume 1 – mixed by Nicalai

SAVE OR CANCEL MIX 2.67 – mixat de Swamp www.saveorcancel.blogspot.com
Primul mix din seria “mix series” scris cu titulatura veche si adresa veche – ce vremuri!!!
acum s-ar traduce:

Save or Cancel Mix Series volume 1 – mixed by Nicalai (galaxiu.net)

Am facut aceasta mica recapitulare, o data pentru ca ne place mult mixul si contine piese romanesti care isi fac intotdeauna efectul cat si hituri ale perioadei respective (devenite clasice), dar in 1-ul rand (si o sa intelegeti de ce am folosit numar) pentru ca urmeaza:

Save or Cancel Mix Series volume 10 – mixed by DJ Vasile

care va fi o sinteza la tot ce am propus pana acum (atat prin mixuri cat si prin restul de actiuni, activitati sau item uri) si anume specificul si spiritul local – RO!!!
Cu aceasta ocazie vom transforma release ul intr-un obiect material colectionabil – CD MIX!!! – cu tot cu lansare si petrecere cu nu s-a mai vazut si auzit demult.
Pana atunci va lasam cu restul de mixuri – am facut label nou “mix series” unde o sa le gasiti frumos ordonate cronologic, dar momentan s-a intamplat ceva cu widget-ul pentru tag uri asa ca o sa stam un joc doar cu mixul lui Nicalai – (re)auditie placuta, garantat o sa scormoneasca o gramada de amintiri.
Iar in al trelea rand pentru ca nu stiu exact cum am facut si ce am facut, dar la noi pe blog nu mai era acest mix deloc – ceea ce era destul de razna 🙂

3 thoughts on “(RE) Save or Cancel Mix Series volume 1 – mixed by Nicalai”

  1. @ Nicalai – daca esti dragut sa ne lasi si noua tracklistul (nu ca nu am stii toate piesele, dar sa stie si restul lumii ce se intampla)

Comments are closed.