Skip to content

M-am tampit

Recunosc ca m-am cam tampit in ultima vreme, iar azi am culminat cu un raspuns pe blogul unui (pare-se) important om de presa roman. Greata este cuvantul care se cere cand ma gandesc la niste oameni de 50/60 ani care aleg sa se puna impotriva exprimarilor artistice contemporane ale caror referinte nu le inteleg si le atribuie referinte cu care sunt familiari, si anume politice.

La titlul expozitiei “Freedom for lazy people” ne-am gandit ceva si in lumina documentarului Status Anxiety by Alain de Botton am ales sa consideram ca acest titlu poate demitiza teoria comform carei societatile democratice sunt unele libere in care alegerile iti apartin.

Si iata tampenia de raspuns de care va ziceam:
NU AM MAI VAZUT O EXPOZITIE ROMANEASCA CARE SA AIBA ATATA FEEDBACK (+/-), DE FOARTE MULTA VREME. FAPTUL CA MAREA MAJORITATEA ROMANIEI ESTE MEGA INCULTA NU ARE NICI O LEGATURA CU MESAJUL TRANSMIS DE IRLO, OMAR SI Nuclear Fairy. IAR DACA VRETI SA LUATI IN SERIOS CRITICA ARTISTICA CU IZ DE POLITICA A UNUI OM CARE NU FACE EXPOZITII IN NY CI DOAR LE COMENTEAZA IN NECUNOSTIINTA DE CAUZA PE UN BLOG OBSCUR ROMANESC ESTE DESTUL DE CIUDAT!?! IAR DESPRE SIMBOLISTICA ZVASTICII, CARE ESTE UNUL DIN CELE MAI GRAFICE SI DINAMICE SEMNE, SE VEDE CA IAR NU STIE NIMENI MAI NIMIC.
PENTRU DATE SUPLIMENTARE SI LAMURIRI VA ROG SA MA CONTACTATI 🙂

P.S. Toata mizeria ce am citit-o mai sus observ ca este starnita de un nume cu apartenenta incerta si o publicatie ce nu a fost destul de inspirata sa-si gaseasca un nume propriu si original, ci doar a eliminat un “E” din numele unei publicatii consacrate (ca sa stim cu cine stam de vorba).

P.P.S. Asteptam cu nerabdare proiectele propuse si finantate de domnii revoltati, daca nu cumva ne pot prezenta ce au facut pana acum pentru crearea unei imagini artistice contemporane romanesti si pentru dezvoltarea unui mediu propice dezvoltarilor artistice pertinente in contextul social actual.

* Luca, te rog nu imi mai da linkuri de genul asta, ma deprima rau 🙂

3 thoughts on “M-am tampit”

Comments are closed.