Chuckie, Pufi, Fufi, Ursi, Cici sau Sifu sunt cateva din numele cu care imi strigam iubirea. Astazi, 18 noiembrie 2011, ar fi implinit 11 ani.

Chuckie s-a stins marti, 15 noiembrie, dupa o lunga lupta cu cancerul. O lupta care ar fi fost infinit mai grea si dureroasa daca nu am fi fost ajutati de domnii si doamnele doctor si personalul Clinicii Ortovet.
Le sunt datoare pentru ultimele 6 luni de fericire alaturi de Puf, luni in care am eliminat impreuna, rand pe rand, simptomele negative ale bolii lui – astfel incat, el a putut fi el insusi pana aproape de sfarsit. Acesti oameni sunt eroii din povestea noastra, iar Clinica Ortovet este mult mai mult decat o clinica – este o tara aparte ce are ca liant o suita de sentimente nobile pe care rar le-am intalnit.

Cici m-a invatat atat de multe in acesti aproape 11 ani de iubire iar eu sunt cea mai fericita si recunoscatoare – pentru ca l-am cunoscut si mi-a permis sa il iubesc.

Chiar si acum Cici ma invata sa nu ma tem de necunoscut si ca orice pas inainte este nu catre un final ci catre regasire.

1 Comment

Comments are closed.

  1. Nicalaiu 8 years ago

    Sincer, Imi pare mega rau.

CONTACT US

You can send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you!

Sending

©2020 Save or Cancel

Log in with your credentials

Forgot your details?