Skip to content

Fufi iubire

Chuckie, Pufi, Fufi, Ursi, Cici sau Sifu sunt cateva din numele cu care imi strigam iubirea. Astazi, 18 noiembrie 2011, ar fi implinit 11 ani.

Chuckie s-a stins marti, 15 noiembrie, dupa o lunga lupta cu cancerul. O lupta care ar fi fost infinit mai grea si dureroasa daca nu am fi fost ajutati de domnii si doamnele doctor si personalul Clinicii Ortovet.
Le sunt datoare pentru ultimele 6 luni de fericire alaturi de Puf, luni in care am eliminat impreuna, rand pe rand, simptomele negative ale bolii lui – astfel incat, el a putut fi el insusi pana aproape de sfarsit. Acesti oameni sunt eroii din povestea noastra, iar Clinica Ortovet este mult mai mult decat o clinica – este o tara aparte ce are ca liant o suita de sentimente nobile pe care rar le-am intalnit.

Cici m-a invatat atat de multe in acesti aproape 11 ani de iubire iar eu sunt cea mai fericita si recunoscatoare – pentru ca l-am cunoscut si mi-a permis sa il iubesc.

Chiar si acum Cici ma invata sa nu ma tem de necunoscut si ca orice pas inainte este nu catre un final ci catre regasire.

1 thought on “Fufi iubire”

Comments are closed.