Skip to content

Bonobo live show @ Bucuresti// RO

Baietii de la Flama sarbatoresc 4 ani de cand s-au infiintat si s-au gandit sa aduca toata formatia Bonobo – cred ca este prima data cand vine tot grupul format din cei 8 membri (mentionati pe flyer) in RO. Asteptam cu mare interes evenimentul, mai ales ca isi vor promova noul album “Black Sands”, iar concertul face parte din turneul oficial.

Cristina a facut flyer’ul de care suntem foarte mandriiiii!!!
Am vrut sa-l publicam noi inainte de toata lumea, insa am tot facut mici treburi si am cam uitat :). Sper sa va placa si voua si sa va convinga sa veniti la eveniment.

2 thoughts on “Bonobo live show @ Bucuresti// RO”

  1. are u for real?!! layoutul asta poate fi realizat de orice student la design, orice dtp-ist, daca nu si de orice copilas mai curios care deschide photoshop-ul si urmareste niste tutoriale…….adica iei imaginea si adaugi texte pe ea.

    mai interesant e daca urmaresti armonia, echilibrul layoutului + eficienta transmiterii informatiei care e dependenta de structurarea, dispunerea textelor — hmmm, posterul asta este un bun exemplu de "asa nu", intrebati orice dtp-ist si pana si el va observa ce erori de constructie sunt in el. nu intru in detalii, sunt convinsa ca le puteti afla de la specialisti.

    da, posterul arata bine, pentru ca imaginea transmite mult. in rest, cred ca e mai bine sa nu te multumesti cu orice putin… si sa nu te mandresti cu lucruri mici..

    iar cine a venit la eveniment…cu siguranta a venit pentru ca Bonobo "stands for amazing music experiences..", ma indoiesc ca posterul a fost argumentul convingator..

    altfel, admir initiativele voastre si va doresc mult succes in continuare!

Comments are closed.