Skip to content

Aooleu #4

Aooleu numarul patru este gata!!!
Lansarea oficiala va fi vineri, 6 Septembrie la Galaria Galaria (de Bufet), Bucuresti, ora 16:00.

“Featuring new names and old favourites.”

20 thoughts on “Aooleu #4”

 1. din pacate este la fel de trista ca toate celelalte: 1, 2 respectiv 3. nu iese nimic calumea in romania asta, chiar daca e facuta de “straini”. *sadface*

 2. Din pacate noi nu dam credite, ci credit lucrurilor care ne plac.
  In continuare asteptam cu interes propunerile tale, poate obtinem o finantare :).

 3. @anonymous #2
  am spus mai demult, o mai spun si acum: la noi pe blog se vorbeste decent (or I’ll poke that winkin’ eye out).
  @ anonymous #1
  in cazul asta nici nu vreau sa ma gandesc la ce cautai tu la noi, defapt. ๐Ÿ˜€
  Multumim de urari si o seara buna!

 4. 1. nu stiti sa sustineti un forum/post/blog (e.g.: talk to your “readers”)
  2. your last comment = non-sense, since i tried having a decent convo; (de smecherie suntem cu totii buni)
  3. culmea e ca chiar am 2 numere din aoleu asta

  ps: plx, no more motion blur; eyes are hurting.(count yer seconds right, or set it to auto)

 5. @anonymous – ‘talk to your “readers”‘ would normally imply talking to somebody or someone, that would require some names, so if this blog would be mine, i wouldn’t even bother replying. given that, i believe “decent convo” can’t fly without names.

  @anonymous – forget about 35k budget, why can’t you do better with 0 budget, after all, it’s just comic drawing, or anyone can do that…isn’t so? we were all born gifted.

 6. sebica, maica, sa-ti dau un dictionar?si nu vad de ce e atat de important mirositul asta sub coada, la modul "nume". ever had a convo with a stranger? a decent one, at least? it flew without names? ofc it did. so stfu & gtfo. de curiozitate: cate exemplare au fost tiparite?

 7. cel mai amuzant lucru este ca toti vb de ORICE ALTCEVA decat de freaking "aooleu";
  ba nu da ubic credite, ba nu dam noi nume; lasa-ti la o parte prostiile astea si discutati esenta ziarului, care e mm decat indoielnica, bugetat ca atare; si n-are leg cu banii, pentru ca artistii care deseneaza in ea Conteaza, nu cei care au luat bani sa o scoata (sau sa o promoveze; nu, nu vreau tricou, merci!)

  ziarul este f greu de citit, urmarit si in plus are maxim 2 glume reusite/numar; si daca vrem sa discutam continut, we can, you obviously cant!

  – ne cramponam toti in blogareala obosita –> daca ti-e greu sa treci de anonymous just call me anon1; cu ce te ajuta?

  cine stie sa faca treaba calumea, o face; si sunt cativa.

 8. chiar ca.
  @anon1 – nu iti place ziarul, nu il citi. simplu. de ce se mai comenteaza aici de fapt?
  @anonympus(care oi fi) – 1. NU NE TRAGEM DE PERCIUNI. serios radem glumim, dar nu am mancat din aceeasi farfurie 2.de fapt nu, la doi nu mai scriu. pentru ca o sa se ajunga de la autobuz la gara.

  imi plac oamenii care vor sa demonstreze cu orice pret ca iti sunt superiori. bine ca faceti asta in anonimat, sa nu care cumva sa stim cine sunteti. sunteti invitati sa faceti un blog mai bun, un ziar mai bun, o muzica mai buna, un street art mai bun etc.- ce vreti voi, apoi anuntati-ne si va vom lauda cu placere.

 9. eusebio, argumente de 2 lei. am intrebat o chestie la care nu mi s-a raspuns. de acolo, aceasta “discutie” putea fi constructiva. dar cand ti se arunca “fa tu ceva mai bun” in fata, ce sa mai spui…si cu bugetul ala. succes la trasul de perciuni, sunt ras in cap. spune-mi “spรขnul”, daca te face sa te simti mai bine.

 10. De unde tragem concluzia ca in cazul in care indraznim sa ne declinam autoritatea si cunostintele asupra unei sume de bani despre care nu stim nimic si intentionam decat sa promovam artistii care ne plac si sa ne bucuram ca acestia au unde sa se promoveze la randul lor, suntem defectuosi intr-o gramada de sensuri.
  Cat despre invitatia la decenta, se referea la “rahatul aburind”, care, daca nu este o exprimare urata, avand in vedere caracterul anonim al comentariului, ar fi putut fi urmata de orice.
  Daca noi am ales sa vedem partea plina a paharului, asta nu poate fi in nici un caz o atitudine de condamnat, cred eu, si este modalitatea prin care ne pastram resursele si ideile pozitive pentru a continua sirul de actiuni pro bono (vezi CAPITOL – treaba la care nu ne-am fi inhamat daca ne-am fi poticnit in gunoaiele de acolo si primele reactii primite).

 11. e.u.s.e.b.i.o. d.i.g.i.t.a.l. said:
  “@anon1 – nu iti place ziarul, nu il citi. simplu. de ce se mai comenteaza aici de fapt? “

  hopeless. obviuosly.

Comments are closed.