Skip to content

Creative Night Talks cu Andrei Racovițan (save or cancel)

Creative Night Talks cu Andrei Racovițan (save or cancel)

Moderatoare: Mihaela Ion
30 septembrie, între orele 21.00 – 22.00 cu Andrei Ioan Racovițan
Live pe pagina de Facebook Revista Atelierul
 Detalii despre eveniment: FB event

În anul 2009, Andrei Racovițan și Cristina Popa au fondat Save or Cancel, un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.
Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte și programe culturale și editoriale – feeder.roUn-hidden RomaniadigitizArte și Street Art București.

Fiecare ediție Creative Night Talks sezonul de toamnă este în sistem crossposting și pe Youtube Revista Atelierul, pe paginile de Facebook: Radio Romania Cultural, Depoul de Artă Urbană, Centrul de Proiecte Timișoara, Casa Artelor – Directia Județeană pentru Cultură Timiș.

Detalii: https://www.revista-atelierul.ro/

_______________

Speakerii sunt invitaţi să ne vorbească direct din atelierul lor sau din birou, pentru a transmite acel sentiment de familiaritate cu care suntem obişnuiti în această perioadă.

#CreativeNightTalks #RevistaAtelierul
#IndustriiCreative #Conferinta #DesignRomanesc

Proiectul este pe lista scurtă a Galei Societăţii Civile 2020, a avut în ediţiile anterioare peste 24 de vorbitori, un public activ online de peste 80.000 de persoane şi o vizibilitate naţională constantă datorită parteneriatelor media încheiate.

Proiect cultural realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara. Proiectul cultural nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Timişoara şi a Consiliului Local Timişoara. Conținutul proiectului cultural și modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor și beneficiarului finanțării. Primăria Municipiului Timişoara şi Consiliul Local Timişoara nu sunt responsabile pentru conținutul materialului și modul în care acesta ar putea fi folosit.

Partener international: Messe Frankfurt

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio București FM, Radio Timișoara, AGERPRES; Zile și Nopți, Iqads, Spotmedia, Zeppelin, Igloo, MagMob, Depoul de Artă Urbană, Cațavencii, Știri de Timișoara, Ziarul Actualitatea, Evenimente Bănățene, The Institute, Modernism, PRwave, Observator Cultural, Feeder, Munteanu, SMARK