Skip to content

1. Se lucreaza non-stop la proiectul Teatrul de vara CAPITOL MMIX / Save or Cancel – suntem aproape gata!
Am trimis materialele catre print, iar maine vom da newsletterul cu anuntul Start Capitol – vineri, 24 Iulie. Cu aceasta ocazie vom anunta si deschiderea catre public al siteului dedicat proiectului.

2. Cautand informatii despre Teatrul de vara CAPITOL am aflat o multime de povesti inderesante despre aceasta zona a Capitalei dar si cateva titluri de filme romanesti – care s-au lansat la CAPITOL si pe care am dori sa le vizionam impreuna anul acesta – dar nu le gasim. Poate ne ajutati si voi cu acest lucru, poate ne recomandati alte titluri de filme romanesti care au rulat la CAPITOL si ar merita o reluare.

* 1930: A avut loc, la cinematograful Capitol din Bucureşti, premiera filmului documentar “Viaţa unui oraş”, reintitulat ulterior “Viaţa începe mâine”, realizat de regizorul Jean Mihail.

* Maiorul Mura – Premiera a avut loc pe 13 martie 1928, la cinematograful Capitol.

3. Deasemnea am cautat poze din perioade mai vechi ale teatrului si nu este posibil, dar abia una singura am gasit. Despre Bucuresti in general s-au facut upload-uri masive in ultima vreme si este foarte bine – o sa adaug la linkuri o serie de site’uri romanesti care se ocupa cu indexarea si promovarea acestora.

4. Am trecut printr-o serie lunga de schimbari in ultima vreme asa ca am facut o mica modificare si la imagiea blogului, sper ca este toata lume de acord :).

5. Daca reusim sa adunam un material consistent si concludent poate o sa facem un upload si pe wikipedia deoarece nici acolo nu exista nimic scris despre Teatrul de vara CAPITOL.