Skip to content

Spiritul Catavencu întreaba, corpul redactional raspunde:

Bucuresti, 04 Martie 2010 – Cine e noul patron? Avem noroc cu un mogul care n-a muncit niciodata, n-a furat, prin urmare nu-i corupt. A câstigat la loto în Sicilia. Într-o seara a venit cu un teanc de bani la subrat si ne-a intrebat: “Cit ziar puteti sa-mi dati de banii astia?”.

În spatele nostru se afla PD-L-ul si Basescu?
Pentru ca sintem un ziar independent, ne-am fi asteptat sa fim acuzati ca in spatele nostru se afla Grupul Independentilor.

Probleme salariale?
S-a spus ca am plecat pentru ca am fost nemultumiti de scaderea salariilor cu 15%. Tocmai de aceea, vom porni cu salariile direct micsorate cu 20%, ca sa nu mai existe discutii macar o saptamina.

Valoarea discutabila?
Patronul lor a declarat ca “au plecat niste oameni de un nivel discutabil”. Bine ca s-a prins asa tirziu si am apucat sa luam niste bani. 1-0 pentru noi!

Spiritul Catavencu?
Actionarii au zis ca spiritul Catavencu se afla in posesia lor. Atunci, ramine sa ne ocupam noi de corp, pentru ca sintem mai tineri si inca mai putem. Cit despre spiritul Catavencu, le sugeram sa-l aseze in aceeasi banca cu spiritul Cotidianul, ca sa ia note mari.

În ce stadiu sintem?
Ne-ar mai trebui o surubelnita in stea si un imbus de 6 ca sa montam mobila. Din acel moment, vom fi de neoprit. Investitorul ne-a promis ca nu va cenzura nici un cuvint din instructiunile de montare a dulapurilor si nu se va implica in politica de amenajare, desi are un fix cu feng shui-ul.

Planuri de viitor?
Nu ne e frica, pentru ca stim reteta: intentionam sa angajam niste baieti mai tineri care sa scrie in locul nostru si sa mearga dupa bere si seminte. Evident, doar noi vom aparea la televizor.

NOI NU VREM RESPECT!

Redactia noului Catavencu 

– via comunicatedepresa (nu pun link pentru ca nu-mi pot da unsubscribe)