Skip to content

Skizzo Skillz – Dilarul local…


ARTIST: Skizzo Skillz
INSTRUMENTAL: Nicalai
SONG: Dilaru Local
ALBUM: are rost ?
WORKING YEAR: 2008
RELEASE YEAR: 2009
MIX/MASTER: Agresiv
DONWLOAD: AICI

Din ce in ce mai multa muzica si din ce in ce mai calitativa. Daca mai pui la socateala faptul ca s-au cam eliminat temele in stil american (care evident nu se incadrau in contextul local) pretutindeni in Hip – Hop’ul romanesc, nu ramane de zis decat ca ne apropiem de un stil propriu.
Pe Nicalai si pe Skizzo ii urmarim/postam/promovam de multa vreme si speram ca impreuna cu Grasu XXl, Maximilian, Guess Who si Agresiv o sa deturneze Hip-Hop’ul romanesc intr-o zona nou nouta pe unde nu a mai fost niciodata. Imi asum acest comment pentru ca observ ca se cam evita consemnarea si documentarea in scris a faptului ca s-au ciocnit mai multe stiluri de muzica (in acest domeniu) si ca asistam la experimente noi. Save or Cancel o sa sustina si promoveze acest lucru atat cat poate si cat ii este permis.
Despre piesa Fresh hip hop slash electro cu care Skizzo si-a inceput mixul (Playlist galactic – 2009 – introducing electro hip hop) numai vorbe de bine. In concluzie este a 8 a piesa selectata pentru Save or Cancel compilation no. 02.

Skizzo Skillz – Dilarul Local / Nicalai