Skip to content

Save or Cancel – Status

  1. Update-ul la site-ul New: With Tags e aproape gata, mai putin magazinul online care se va gasi pe saveorcancel.tv (soon).
  2. Urmeaza o serie de petreceri Save or Cancel. Prima – la Zona Libera, 6 noiembrie, unde s-ar putea sa avem un invitat mega surpriza (o sa anuntam la timp, cu tot cu flyer si restul).
  3. Save or Cancel Mix Series volume 03 mixat de Rezistenta Materialelor se va lansa la fel ca si ultimul, in prima zi a lunii (1 Noiembrie).
  4. In ultimul numar al revistei Blana (care trebuie sa apara zilele astea) Rezistenta Materialelor ocupa rubrica de muzica cu un interviu, cel putin edificator.
  5. Pe 25 octombrie este MGB – editia aniversara (avand in vedere timpul scurt, o sa incercam sa ne mobilizam, dar nu garantam nimic).
  6. Pe minunata data de 13 Decembrie Save or Cancel implineste un an!!! Pentru a mentine nota participativa a evenimentelor Save or Cancel (crew-ul variind de la un eveniment la altul) asteptam propuneri si colaborari. Cert este ca va fi o petrecere la care vom folosi toate skill-urile deprinse pana acum.