Skip to content

Save or Cancel status 29

Sfarsitul lui septembrie si luna octombrie a fost o perioada plina pentru noi. Pe langa scenografia pentru evenimentul Zepter si alte proiecte la care inca lucram, am avut o luna plina de activitati interesante alaturi de oameni activi si draguti.

1. Am lucrat la conceptul si designul unor tricouri pentru femei insarcinate, iar pentru ca a iesit super – am facut si catalogul pentru acestea. Nu putem sa va aratam cele 10 modele de tricouri, conform contractului NDA pe care l-am semnat, insa putem sa va povestim un pic despre concept. Clientul este o companie noua care doreste sa iasa pe piata din state in luna noiembrie cu o colectie de rochii si o serie de tricouri destinate femeilor insarcinate. Brieful pentru tricouri includea o serie de 10 fraze care se doreau a fi ilustrate cu desene graitoare. 🙂 Pentru ca colectia de rochii avea ca inspiratie perioada ’50-’60, ne-am indreptat ca directie, linii, culoare si compozitie catre inceputurile animatiei si benzile desenate din acea perioada.
2. Am facut un logo si variatiile acestuia pentru o companie de investitii si companiile care apartin de grupul respectiv. Creatia de logo-uri nu este neaparat genul de proiecte pe care le cautam, cu atat mai mult cu cat am dori sa stim foarte multe despre companie, directori, angajati, sediu & more in momentul in care ne apucam de treaba. Insa am trimis o schita de idee pe care am facut-o in joaca cand citeam brief’ul – se pare ca a fost fix ce se cauta.
3. Am incepul lucrul la o coperta de album hip-hop. Mai multe despre asta in curand.
4. Astazi urmeaza sa predam cele 30 de placi de surf la care lucram de o saptamana. Brief’ul a fost fix pe placul nostru: freestyle & geometric.

6. Al saselea proiect pe care ar fi trebuit sa il predam ieri consta in 5 modele de tricouri (minim) pentru 4 formatii de muzica harcore (rock). Desi nu are neaparat tangente cu lucrurile pe care le facem de obicei, tocmai asta ne place pentru ca este foarte challenging sa ne iesim din cadrul mental happy-go-lucky si sa ne proiectam intr-o lume hardcore/horror.
7. Releveu Caciulata – ansamblul hotelier Caciulata, Cozia, Olt.

8. Identitatea grafica pentru un atelier de estetica din Cipru.
9. Uremaza sa facem un facelift site’ului “Youth and Museums” (Elite art Club pentru UNESCO) si tuturor strategiilor de comunicare care servesc acestui proiect.
10. O serie de uniforme – business suits.
11. Proiectul de anul V sem I – pe care tocmai l-am predat.
12. Pe doisprezece il vom anunta incurand intr-un post separat.