Skip to content

Save or Cancel – status 28

 Cred ca statusurile sunt cele mai placute posturi pe care le scriu – imi creaza o stare de liniste cand stiu ca totul se desfasoara conform planului, prestabilit si organizat – cele din urma sunt 2 obsesii personale.

1. Acum 2 seri s-a incheiat sesiunea de voturi pentru piesa pe care o va remixa Bonobo – la care v-am invitat sa-i sustineti pe Rezistenta Materialelor si Alien Pimp.
Chiar suntem curiosi care va fi rezultatul, mai ales ca am urmarit evolutia concursului.

2. 10 Aprilie – Pop up shop @ “Back in Action 4
unde vom fi si sponsori oficiali ai evenimentului – abia asteptam sa facem poze cu castigatorii care vor primi tricouri Save or Cancel x Die 137 (pe care nu le-am lansat inca, dar urmeaza).

3. 16 Aprilie – Save or Cancel Mix Series volume 10 – mixed by Dj Vasile @ The Ark Front
formatul digital se materializează in CD – un produs autentic, local, colectionabil in numar limitat de 500 de unitati/mix. Fiecare volum nou va fi un prilej de party!!!
Cele aprox. 40 de minute de streaming pe blog devin o noapte intreaga de party alaturi de DJ’ul care se va ocupa de mixul in discutie si invitatii sai (si ai nostri).
Ne-am bucura foarte mult sa ne sustineti in acest demers. In primul si in primul rand pentru ca este un produs RO. Alaturi de invitati, sponsori si parteneri ne straduim sa punem in scena o seara cat mai draguta si in mainile voastre un CD super calitativ dpdv audio, estetic si cel mai important GRATIS!!! Pe acest CD noi il vedem ca pe un mediu foarte propice de exprimare in care dorim sa angrenam cat mai multi indivizi cu ocupatii cat mai diverse. Stay tuned pentru detalii si surprize.

4. La inceputul lunii Mai – CRED (?) ca vom organiza un atelier din cadrul Balului Facultatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” – anul trecut nu avea nici un sens sa facem asta,  cu atat mai mult cu cat am inteles ca s-a recreat ideea mea in totalitate (vopsele fluorescente, blacklight, line-up, scena, bar) de cu un an inainte L-)

5. 21 – 23 Mai – Pop up shop uBIc & nwt dj set @ Iarmaroc (TBC)

6. punctul sase se refera la luna iunie si e cam devreme pentru a incepe dezvaluirile 😉

Paste fericit!