Skip to content

Save or Cancel – Status 27

01. Pe data de 1 martie (dupa cum v-ati obisnuit, sau nu) urmeaza sa lansam Save or Cancel Mix Series Volume 9 (nota zece) – Ghiciti cine mixeaza acest ultim mix. Teaser soon!!!

02. Tot pentru 1 Martie ne-am gandit ca ar fi o secunda mai decent si personal sa facem noi toate cele trebuincioase. Le-am facut pe primele doua si sunt incredibil de simpatice! LTD ED. 17 buc. :)) Poze luni!

02. Saptamana viitoare vom adauga in magazinul nostru online tricourile si sacoselele facute in colaborare cu Die 13. Release-ul vine cu extra info despre cum si de ce ar trebui sa ne placa Dirty Birdy – adica personajul cu care s-au imprietenit tricourile si eco-bag’urile Save or Cancel.

03. Pregatim materiale noi pentru urmatorul Pop-up Shop (luna martie)*
*daca aveti sugestii asupra unei colaborari sau a unei locatii, asteptam comentariile voastre – stiti ca vom tine cont de parerile voastre.:D

04. Facem party!!! – dar ca sa iasa ca la carte, sa avem timp pentru toate detaliile si loc pentru toata lumea – am ales luna Aprilie, bilete in avans aka locuri limitate, un line-up impecabil si fara de cusur. The most usual/unusual party will be always the next, and a Save or Cancel one, we might add.

05. Nici nu v-am spus pana acum dar noi am sarbatorit si Save or Cancel 2nd year – in privat, deoarece 2 e 2 din toate punctele de vedere si nu am vrut sa ne punem in aceasta pozitie :). In schimb 3 este o cifra magica si o vom sarbatorii ca atare.