Skip to content

01. Dupa cum am anuntat, sesiunea de ordine si curatenie la Teatrul de vara CAPITOL MMIX / © Save or Cancel va fi intrerupta pentru primul eveniment de anul acesta – iTheatre.
Asa ca sunteti asteptati duminica, 5 Iulie, ora 18:30 (nu mai devreme nu mai tarziu) la Teatrul de vara CAPITOL MMIX / © Save or Cancel

02. De marti ne reluam activitatea pentru a termina de aranjat tot ce ne-am propus – cred ca o sa iasa de o mie de ori mai bine ca anul trecut.

03. Din agenda pe care am reusit sa o intocmim pana acum cu programul din vara aceasta de la Teatrul de vara CAPITOL MMIX / © Save or Cancel, va pot anunta doua lucruri:

a. Vom avea parte de concertul Rezistenta Materialelor – cu setup’ul de la ICR New York – primul de la reintoarcerea in RO.
b. Lansare de album fotografic: Cantecul Lebedei Mute de Helmut Ignat (urmeaza sa scriem mai multe intr-un viitor post)

04. Suntem tot mai aproape de Save or Cancel Mix Series volume 08 – Abia ma abtin sa va spun numele. Credeti-ma ca o sa merite asteptarea.

05. Save or Cancel Mix Series 09 este open call… sau nu e?!

06. Ieri am vazut clipul Grasu XXL cu Mitza Agr – Prea mult fum si am fost total surprinsi, mai ales dupa ce am postat teaser’ul (care desi era ok, nu prea ne convinsese incotro se va duce povestea). Toate laudele merg catre Spike care a cam muncit ceva saptamanile astea – si se vede!

07. Ar mai fi si cateva deprimari de adaugat la acest status dar o sa le dam cancel si trecem mai departe! O metoda simpla si eficienta.