Skip to content

Proiect: Romania

Primul proiect sub egida încotro vă invită să (re)descoperiți România și, folosind orice mijloace audiovizuale, să redați ceea ce voi considerați că reprezintă esența României contemporane.

Înscrierile se pot face la adresa hello@incotro.org, termenul limită inițial de trimitere a lucrărilor fiind 15 decembrie 2009. În această etapă sunt acceptate inclusiv propuneri de proiecte și lucrări aflate încă în lucru. Dupa această primă perioadă, se va face o expunere parțială a lucrărilor trimise și/sau se va anunța un termen limită final.

Regulament

Nu exista restrictii in privinta mediului in care au fost realizate lucrarile, fiind acceptate toate tipurile de lucrari vizuale si putand fi trimise inclusiv materiale audio si texte.
Inscrierile in proiect se pot face atat individual cat si ca grup (studio, agentie, colectiv, etc.)
Fiecare participant poate trimite un singur proiect.

Specificatii tehnice

Imaginile vor fi trimise in format jpg, 72dpi, latura mare de maxim 1000px.
Fisierele video nu vor fi trimise direct, fiind recomandata upload-area lor pe Vimeo sau trimiterea unui link catre un alt site unde acestea pot fi accesate.
Fisierele audio pot fi trimise direct prin email, sau folosind un serviciu precum Transfer.ro.
Aplicatia trebuie sa contina si un document (pdf, doc sau txt) cu urmatoarele informatii:

  • Nume / Prenume
  • Email
  • Adresa site-ului web personal sau a un portofoliu online (flickr, deviantart, behance, etc.)
  • Localitatea + tara de resedinta (daca nu sunteti rezident Roman)
  • O descriere detaliata a proiectului trimis

* Mi se pare super buna ideea si cred ca avem cateva produse (tricoul cu Rezistenta Materialelor – care are imprimata emblema romaniei in culorile tricolorului, defapt Roz, Galben si Bleu) care se incadreaza direct in tema, deoarece si noi am cautat/discutat de multe ori aceasta identitate.  Daca vor fi multi participanti expozitia are sanse sa iasa foarte interesanta.