Skip to content

Noaptea Alba a Galeriilor #2

Dupa Noaptea Muzeelor de sambata trecuta, urmeaza un weekend cel putin la fel de agitat, cu multe evenimente, lucruri de facut si multe locuri de vizitat. Noi o sa mergem la galeria Kollector gazduita de magazinul Ollie Gang Shop (unde o sa fie Lucian de la Rezistenta Materialelor – proiect solo), La Ota (unde o sa fie Cosmin Tapu), de restul mai vedem pe parcurs.

Noaptea Alba a Galeriilor #2
Vineri 23 mai/ 18h00- 04h00 Bucuresti
noaptea-galeriilor. blogspot. com

>>>>>>>>>>>>>>>>>>

A doua editie a Noptii Albe a Galeriilor va avea loc vineri, 23 mai, in Bucuresti. La editia din 2008 participa 14 galerii in care vor expune / performa peste 70 de artisti. Pe langa expozitiile curente, galeriile propun si programe speciale cu performance- uri, concerte, workshop-uri, proiectii video.

In plus fata de anul trecut programul include trei spatii alternative / temporare dedicate artei contemporane, proaspat deschise in capitala. In contextul in care galerii importante dedicate artei contemporane au fost nevoite sa isi inchida portile (cum ar fi Galeria Noua sau HT003), in ultima perioada au aparut din ce in ce mai multe spatii independente care functioneaza pe o durata de timp limitata.

Patru dintre galerii vor avea vernisaje chiar in timpul Noptii albe: Galeria UNA cu expozitia Project Zagreb, Galeria Andreiana Mihail prezinta expozitia personala a artistului Ciprian Muresan; la Galeria Posibila se verniseaza expozitia Timpuri noi, in timp ce Roll-up Studio initiaza Actiunea Petarda.

>>>>>>>>>>>>>>

GALERIA ANAID / str. Slobozia / nr. 34
GALERIA ANDREIANA MIHAIL / str. Pandele Tarusanu / nr. 4bis
GALERIA ATELIER 35 / str. Selari / nr. 13
ATELIER ÎN TRANZITIE /spatiul de linga Libraria Mihai Eminescu / bd-ul Regina Elisabeta / nr.16
GALERIA DIGITALA 115 / str. Mihai Eminescu / nr. 115
GALERIA H’ART / str. Mihai Eminescu / nr. 105 -107
GALERIA IVAN / str. Maria Rosetti / nr.52
GALERIA KOLLECTOR / str Blanari / nr.21
GALERIA 26 // OTA / str. Dr. Staicovici / nr. 26
GALERIA POSIBILA / str. Popa Petre / nr.6
ROLL-UP STUDIO PETARTA / str. Mircea Vulcanescu / nr.2-4
SALONUL DE MAI @ Cool Cat / str. Gabroveni nr.13
GALERIA SUB_CARTURESTI / str. Pictor Verona / nr. 13
UNAgaleria / str. G-ral Budisteanu / nr. 10