Skip to content

My Grandma’s Backyard, editia a 2-a – Geek my style!
Acestea sunt cateva din hainele New: With Tags X Save or Cancel facute pentru maine, restul le puteti vedea acolo. Iata si anuntul oficial:

In data de 1 martie, intre orele 12 si 19, in La Scena are loc a doua editie a “My Grandma’s Backyard” – Geek my style! un targ de haine, accesorii, obiecte vintage, selfmade si second-hand.

Printre participanti amintim : Carla Szabo, Dana Marijuana, George Enache, Diana Bobar, Coca Zaboloteanu, VintageBoutique, NaiveDesign, Alien Ape Star, TH, Now&Wow, Eartricks si Button.

De ambianta muzicala se vor ocupa Udriste Nasturel, un grup compus din 3 baieti pasionati, Dinu – clape, sample-uri si percutie, Andrei – chitara electrica, Emil – flaut si vocal, Costin si Lucian de la Rezistenta Materialelor si in incheiere uBIc cu dj SwampSave or Cancel

Dupa succesul repurtat la editia trecuta Alexandra aka Lucuchen va fi din nou gazda coltului de make-up.

Si pentru ca evenimentul sa fie cat mai interesant organizatorii propun un dress code: geek/ nerd/ tocilar style. Nu ezitati sa va puneti imaginatia la lucru ca sa fiti cat mai originali. Cei mai inventivi primesc un cocktail din partea casei.

Locatie: La Scena – Calea Calarasilor, nr. 55
Organizare: Trinnie & La Scena
.. sambata, 1 martie, intre 12-19
Intrare: 10 lei, din care 6 lei consumatie