Skip to content

MASKINEN ft. PROMOE – SLUT FÖR ALLTID

Video-ul de mai sus face este una dintre intrarile in concursul organizat de VICE al carui premiu este un internship platit la sediul VBS din NYC. Concursul se petrece in felul urmator: 6 filmmaker’i din Suedia si Danemarca, selectati de VICE, vor raspunde la 6 “Creative Challenges” cu materiale video conform temei sau contextului – povesteste Discobelle.

Challenge’ul saptamanii curente este dat de Frej Larsson de la Slagsmålsklubben si Maskinen. De Maskinen ne place 🙂 – si se pare ca urmeaza sa scoata un mixtape cu Promoe. Stim ca se poate ca voua sa va placa Promoe foarte mult iar Maskinen sa fie un fel de “who dat”, dar la noi e fix invers. 🙂

Cantecelul de mai sus vorbeste despre lucrurile care se termina, sau asa am citit, ca de inteles – nada. Concurentii trebuie sa faca un video pentru melodie si nu pot sa zic ca m-a rupt vreun entry. Puteti vedea restul de interpretari aici. Notate de la 1 la 6, video’urile trebuie sa fie realizate integral pe Sony Ericsson Vivaz. Sony sponsorizeaza.