Skip to content

hip hop day 2: Color Clash

Color Clash este un nou magazin in Bucuresti dedicat graffiti’ului in special – desi puteti gasi acolo si cateva hainute si incaltari tari. De fapt nu este un nou magazin, ci MAGAZINUL cu caps – si asta pentru ca avem noi o banuiala cum ca este un loc nascut din pasiune pentru ceea ce inseamna graffiti.
Deschiderea oficiala urmeaza sa se intample candva saptamana viitoare. Aseara s-au finalizat lucrarile de amenajare si s-a sarbatorit. Ne-am bucurat sa ii gasim acolo pe cativa cunoscuti, dar si sa facem cunostinte noi. :). Sinceri sa fim, ne-am fi asteptat sa gasim mult mai multi cunoscuti – representin’. Dar sa lasam minusurile altora si sa revenim la plusurile magazinului.
Ce trebuie notat neaparat este atentia data amenajarii. Podeaua este o lucrare de arta in sine – tipul acela de lucru facut de oameni pentru oameni, nicidecum tipul de lucrare pe care sa o comanzi la o terta parte.
Cam pe acelasi principiu aplicat in desen, in care mana ta este extensia capului iar mesajul este unul clar, si in cazul magazinului in discutie mesajul este foarte lizibil: Color Clash este pentru oamenii pe care ii uneste ceva. Otherwise I haven’t seen one store owner in RO to put any effort in something he won’t end up selling.

Our hats down for the boy in blue! 🙂