Skip to content

feeder insider booklet #02 pop up gallery @ Kube Musette

feeder insider booklet #02 pop up gallery @ Kube Musette
12 – 16 Iulie, 16:00 – 22:00

Pe 12 Iulie, feeder vă invită la o săptămână de relaxare creativă în inima Bucureștiului pentru a sărbători un nou an de știri alternative și conversații inspirante în jurul peisajului artistic actual. După o apariție în avanpremieră la Romanian Design Week, primele numere ale feeder insider booklet #02 sunt gata de răsfoit înainte să fie trimise în lume, extinzând dialogul dintre public, artiștii vizuali și muzicienii prezentați pe site în cadrul unei expoziții pop up dedicate.

Între 12 și 16 Iulie, spațiul expozițional Kube Musette va găzdui, alături de prietenii feeder, lucrări de Ioana Sisea, Matei Branea, Saddo, Irlo, Pisica Patrata. Serile vor fi colorate de live acts cu Ada Kaleh, Oana, Alcalina, Ciresharii și video mapping de VJ VLC sărbătorind cea de-a doua ediție a bookletului feeder insider, publicația independentă ce marchează momentele-cheie în explorarea universului exterior muzicii și artelor vizuale pe care colectivul bucureștean a inițiat-o în urmă cu doi ani. Astăzi, seria feeder insider cuprinde aproape 100 de conversații, cu nume noi și veterani deopotrivă, iar 14 dintre acestea au fost selectate pentru a compune numărul din 2016.

Program:
12 Iulie – vernisaj insider w/ Ioana SiseaPisică PătratăSaddoMatei BraneaIrlo + opening party w/ Alcalina
13 Iulie – vinyl session w/ Ciresharii
14 Iulie – live act + vinyl discography exhibition w/ Ada Kaleh
15 Iulie – secret
16 Iulie – Album release w/ OANA


feeder insider booklet 2.0 vă provoacă să vă hrăniți curiozitatea despre ilustrație, muzică electronică, design de obiect, sculptură și pictură, împreună cu SaddoPrimărieNight TalkLivia ColojiGus GusKarim RashidTokyotoysIoana Sisea, Yomsnil, Julie Marghilano, The Model, Art Alfie & Mr. Tophat, Olga Ziemska și Roman Tolici, într-o ediție limitată de 500 de exemplare.

Revista Zeppelin a publicat un articol super drăguț și complet care cuprinde o mulțime de informații și imagini interesante despre feeder insider booklet #02.

feeder.ro este platforma bucureșteană care publică știri și articole despre scena urbană, evenimente alternative, muzică, artă contemporană, advertising, design, funcționând ca ”agenție de știri a națiunii alternative”. În cei 12 ani online, platforma a polarizat o rețea de trendsetters și influencers, dj-i și promoteri, împreună cu artiști vizuali și alte personaje-cheie care și-au lăsat amprenta și continuă să dezvolte imaginea Bucureștiului.

Parteneri
ZeppelinIQadsThe InstituteDizainărDesignistSave or CancelCâtpece, BlitzPrintBucharest ConceptBucharest Loves DeepBucuresti UndergroundURS – Underground Romanian Sound

insider signature